Servicii

Transportam orice in Romania

Transportam lucruri usoare


Transportul de marfa intern este unul dintre principalele obiective ale echipei noastre. Transportam orice tip de marfa in deplina siguranta cu autoutilitarele din dotare, dispunem de personal pentru incarcarea si descarcare, dar si soferi profesionisti, pregatiti pentru a transporta orice tip de marfa in conditii optime pentru a nu deteriora bunurile dumneavoastra pe durata transportului sau pe durata manipularii acestora.

Transportam mobila


Aceste lucruri sunt facute de echipe special pregatite pentru asemenea sarcini, pentru manevrarea mobilierului, in cazul in care obiectele de mobilier sunt voluminoase si intalnim obstacole precum, caile de acces care nu faciliteaza trecera mobilierului, a corpului nedemontat, echipa noastra poate dezasambla si reasambla orice fel de mobilier in conditii excelente.

Transportam orice


Cand spunem ca transportam orice ne referim la orice obiect de dimensiuni mici, medii si mari care pot incapea intr-o dubita de 3,5 tone cu o dimensiune de incarcare de pana la 20 metrii cubi si o lungime de pana la 6 metri. Indiferent ca este vorba de obiecte grele cum sunt: case de bani, piane, pianine, seifuri, materiale de constructii sau obiecte voluminoase precum saltele, tablouri de dimensiuni mari, vitrine frigorifice societatea noastra va ofera posibilitatea sa inchiriati o autoutilitiara cu sofer la cele mai accesibile preturi din Bucuresti.
Suna acum